Foto verzameling Bingo 20 oktober 2023

Vrije tijd bestedingen

Afgelopen vrijdag mocht ik de bingo avond van de PV beleven. Vol spanning vertrok ik met 2 collega’s Christien en Stefanie naar Weidesteyn.
De sfeer zat er al meteen goed in, we werden verwelkomd met een lekker kopje koffie. Daarna begonnen we vol goede moed aan de bingo.
Bij ieder cijfer dat werd opgenoemd keek ik links en rechts om mij heen en zag menigeen driftig strepen. Ik liet me niet uit het veld slaan en geconcentreerd keek ik naar mijn bingo kaarten, denkend aan de geweldige prijzen die op me stonden te wachten. Opeens was het raak BINGO!
Vol enthousiasme liep ik naar voren om een prachtige gereedschapset in ontvangst te nemen. Niet wetende dat het hierbij niet zou eindigen.
Uiteindelijk kwam ik thuis met gereedschapsset en prachtige poffertjespan. Maar dat was niet het leukste van de avond. Waar ik vooral van genoten heb was het samenzijn met mijn collega’s. Ik kan iedereen aanraden lid te worden van de PV, voor in ieder geval de fantastische BINGO avond.
Groetjes Elske