PV-Sante App

PV-Sante App


Ook de PV-Sante gaat met zijn tijd mee en heeft naast de nieuwe website ook een heuse App ontwikkeld. Deze App is superhandig, je krijgt hierop alle informatie te zien m.b.t. de activiteiten en een agenda met alle komende activiteiten.

Daarnaast heeft de App ook de bekende PV-Sante pas vervangen. De pas zit nu in de App verwerkt. Als je wil weten of een ondernemer korting geeft voor de PV-Sante leden dan kan je dat gemakkelijk checken via de App. Wel even de locatie accepteren als je het voordeel van de ondernemers wilt weten. Het boekje met de ondernemers is trouwens daarmee ook komen te vervallen. Als je aanspraak wilt maken is het wel nodig om de digitale pas aan de winkelier te laten zien. Je moet dan wel even inloggen. Mocht het inloggen niet lukken neem dan even contact op met de secretaris van de personeelsvereniging: secretaris@pvsante.nl

Daarnaast komen er ook “pushberichten” met de App mee zodat je echt de allerlaatste nieuwtjes ontvangt zoals wanneer er een nieuwe activiteit klaar staat of als er foto’s zijn toegevoegd. De gebruikelijke mailtjes hoeven dan ook niet meer.

Hieronder kunt u de App downloaden voor Android en Apple toestellen.