PV Santé is de personeelsvereniging die wordt gevormd door (oud-)medewerkers van Treant Zorggroep (locaties Bethesda, Bilderdijk, Olden Kinholt, Tonckenshuys en Weidesteyn), GGZ Hoogeveen, De Keuken, Apotheek, Zorgloket, Huisartsenpost, RAV/UMCG en de 1e lijns Verloskundigen. Ook vrijwilligers kunnen lid worden. Momenteel zijn er ruim 1225 leden.
Samen proberen we de zorg voor “onze gasten” zo goed mogelijk uit te oefenen aan het Zorgplein. Omdat alle medewerkers er voor onze gasten zijn, willen wij er, als personeelsvereniging, voor de medewerkers zijn.

De personeelsvereniging organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten. Ook is er een voordeelsysteem en kunnen leden voordelig op vakantie naar Hogenboom Vakantieparken. Meer informatie hierover vindt u onder de desbetreffende kopjes.
Hebt u een feestje? De PV verhuurt barbecues en statafels tegen een laag tarief. En wilt u de allernieuwste Philips producten thuis uitproberen? Ook dit kan via de PV geregeld worden.

Met al deze voorzieningen probeert PV Santé het werken binnen de zorg een extra dimensie te geven, waardoor het werken binnen onze zorginstellingen als aangenaam wordt ervaren.