Cascaderun

Op zondag 14 april 2019 is weer de Cascaderun in Hoogeveen. PV Santé zorgt er dit keer voor dat Treant zichtbaar is als grote en sportieve werkgever in Hoogeveen. Je kunt je onderaan deze pagina via de PV aanmelden. De PV betaalt de kosten van deelname en zorgt voor een Treant T-shirt. Let op: om zeker te weten mee te kunnen doen, moet je je aanmelden voor 1 februari 2019.

Foto: Kim Stellingwerf

Ik wil meedoen
Meld je dan nu aan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Je hoeft geen lid te zijn van PV Santé; iedere medewerker kan zich dus inschrijven. De PV zorgt er voor dat je wordt ingeschreven en dat je een Treant-shirt krijgt waarin je gaat lopen. Let op: we betalen je deelname, dus aanmelden betekent dat je ook daadwerkelijk zorgt dat je op 14 april 2019 aan de start staat in je Treant-shirt.

Foto: Kim Stellingwerf


Hulp gevraagd

Naast (hard-)lopers heeft de PV ook vrijwilligers nodig die de activiteiten rondom de Cascaderun (inschrijvingen, shirts/ loopnummers uitdelen etc.) voor de deelnemers gaan regelen. Wil jij helpen? Meld je dan aan via cascaderun.pvsante@treant.nl. Dit is goed te combineren met zelf meelopen!

Alvast veel (loop)plezier gewenst door PV Santé en Treant!