Grease 15 juli (vol!)

Dagjes uit

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. De voorstelling ging maandag 3 april in première, kreeg juichende reacties van pers en publiek en is tot en met oktober op tournee.

Grease 15 juli (vol!)

Wat gaan we doen?

 

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies.  Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met heerlijke humor en sprankelende choreografieën. Deze show wil je niet missen en moet je in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Bestel nu je kaarten, op = op

Kosten 30 euro p.p. voor pv leden en inwonende gezinsleden of 1 introduce. Bestel je kaarten op de site www.pvsante.nl of in de app via menuoptie activiteiten. 

Wanneer:   15 juli 2023 om 20.00 uur

       Waar:  Theater De Spiegel

                     Spinhuisplein14

                     8011 ZZ  Zwolle   

                 

De kaarten worden een half uur voor de voorstelling in de Schouwburg aan u gegeven. Vanaf 1945 uur kunnen de kaarten bij de kassa opgehaald worden.

U dient zelf voor vervoer te zorgen en parkeerkosten zijn voor eigen rekening.

Download hier de flyer/brochure

Wilt u bestellen?
Log dan in op uw
eigen account.

Reservelijst

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Houd mij op de hoogte