Kaarten PEC Zwolle

Vanaf dit seizoen heeft PV Santé twee seizoenskaarten voor PEC Zwolle (en voor FC Groningen, FC Emmen en SC Heerenveen). Bij elke wedstrijd kunnen twee PV-leden (gratis!) zijn.

Hoe werkt het?ProgrammaVoorwaardenAanmelden

Hoe werkt het?

  • We hebben twee seizoenskaarten voor vak ‘zit 1’ op de Marten Eibrinktribune. PV-leden kunnen hier gratis gebruik van maken.
  • Je kunt je per wedstrijd inschrijven voor twee personen.
  • Uit alle aanmeldingen word vervolgens een “winnaar” uitgeloot (en een reserve, als de eerste plotseling niet zou kunnen). Je krijgt ongeveer een week van tevoren bericht als de kaarten voor jou zijn. Vanwege de grote belangstelling is het niet mogelijk om op iedereen te reageren. Je krijgt geen bericht als je de kaarten niet hebt gewonnen.
  • Ben je de gelukkige, dan krijg je van Heike Dijk (PV Santé) de seizoenskaarten mee voor deze wedstrijd. Lever deze zo snel mogelijk na de wedstrijd weer in! Tevens krijg je nog een uitleg mee hoe je het beste van en naar het stadion kunt reizen, en de voorwaarden voor de kaarten.
  • Omdat we nog niet weten hoe groot de belangstelling zal zijn voor de kaarten zeggen we voor nu: als je wordt uitgeloot voor een wedstrijd, kun je dat jaar verder niet meeloten. Wel is het raadzaam om je te blijven inschrijven want de animo zal per wedstrijd verschillen en het is zonde om de kaarten te laten liggen.
  • Inschrijven doe je door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Programma
Er staan mooie thuiswedstrijden op het programma. Let op: de wedstrijden kunnen verplaatst worden onder autoriteit van de KNVB.

vr 10 aug 20:00 uur PEC Zwolle – SC Heerenveen
za 25 aug 20:45 uur PEC Zwolle – PSV
zo 16 sep 16:45 uur PEC Zwolle – Vitesse
za 6 okt 19:45 uur PEC Zwolle – Excelsior
za 27 okt 20:45 uur PEC Zwolle – Heracles Almelo
vr 9 nov 20:00 uur PEC Zwolle – Willem II
za 24 nov 18:30 uur PEC Zwolle – ADO Den Haag
za 8 dec 20:45 uur PEC Zwolle – Ajax
za 15 dec 18:30 uur PEC Zwolle – NAC Breda
za 19 jan 19:45 uur PEC Zwolle – Feyenoord
zo 3 feb 14:30 uur PEC Zwolle – FC Utrecht
za 23 feb 19:45 uur PEC Zwolle – De Graafschap
zo 10 mrt 12:15 uur PEC Zwolle – AZ
zo 31 mrt 14:30 uur PEC Zwolle – FC Emmen
zo 7 apr 14:30 uur PEC Zwolle – Fortuna Sittard
wo 24 apr 19:45 uur PEC Zwolle – FC Groningen
zo 12 mei 14:30 uur PEC Zwolle – VVV-Venlo

En bekerwedstrijden?
In 2014 en 2015 haalde PEC Zwolle de finale van de KNVB beker. In 2014 won PEC deze met een historische 1-5 overwinning op Ajax, maar in 2015 ging de finale verloren tegen een veel beter spelend FC Groningen. Daarmee is PEC Zwolle een echte cupfighter zoals ze eerder al lieten zien. De KNVB beker of Amstel Cup is een aparte competitie naast de reguliere competitie. De wedstrijden hiervoor vallen niet onder de seizoenskaarten. Wel is het mogelijk om met de kaarten met voorrang in de voorverkoop de wedstrijden te bezoeken als seizoenkaarthouder. Wil je dit, geef dat ook via het onderstaande aanmeldformulier door. Indien er door meer mensen belangstelling is voor deze wedstrijden zal ook hier een loting de doorslag geven.

Voorwaarden

    • Bij verlies van de seizoenskaarten zal het bedrag van een nieuwe kaart bij u in rekening gebracht worden.Tevens zullen de kosten van eventuele losse entreekaarten die dan gekocht moeten worden voor de volgende wedstrijd ook bij u in rekening gebracht worden indien de nieuwe kaart niet op tijd binnen is.
    • Bij inname van de kaart door ongewenst of ongepast gedrag in en om het stadion zullen de kosten door PEC Zwolle en door PV Santé op u worden verhaald. De PV is dan genoodzaakt om de volledige kosten van de seizoenskaart bij u rekening te brengen: 214 euro per kaart.

Aanmelden

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Controleer uw e-mailadres aub op typfouten, anders kan uw aanmelding niet verwerkt worden.

Waar werkt u, op welke afdeling? (verplicht)

Bent u lid van de PV? (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Voor welke wedstrijd wilt u kans maken op kaarten? (verplicht)

Opmerkingen:

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Heike Dijk. Namens PV Sante heel veel voetbal plezier!