Het eredivie seizoen gaat weer van start , door de corona maatregelen is er nog geen schema te maken voor de wedstrijden

Per wedstrijd zal melding gemaakt worden , wat de mogelijkheden zijn, en onder welke voorwaarden

Houdt dus goed de kaart verkoop van Heerenveen, Zwolle en Groningen in de gaten

PEC Zwolle PSV 18 Oktober is al vergeven

Vanaf dit seizoen heeft PV Santé twee seizoenskaarten voor PEC Zwolle , Fc Groningen en Heerenveen. Bij elke wedstrijd kunnen twee PV-leden (gratis!) zijn.

Hoe werkt het?ProgrammaVoorwaardenAanmelden

Hoe werkt het?

  • We hebben twee seizoenskaarten voor vak ‘zit 1’ op de Marten Eibrinktribune. PV-leden kunnen hier gratis gebruik van maken.
  • Je kunt je per wedstrijd inschrijven voor twee personen.
  • Uit alle aanmeldingen word vervolgens een “winnaar” uitgeloot (en een reserve, als de eerste plotseling niet zou kunnen). Je krijgt ongeveer een week van tevoren bericht als de kaarten voor jou zijn. Vanwege de grote belangstelling is het niet mogelijk om op iedereen te reageren. Je krijgt geen bericht als je de kaarten niet hebt gewonnen.
  • Ben je de gelukkige, dan krijg je van Peter Veenstra (PV Santé) de seizoenskaarten mee voor deze wedstrijd. Lever deze zo snel mogelijk na de wedstrijd weer in! Tevens krijg je nog een uitleg mee hoe je het beste van en naar het stadion kunt reizen, en de voorwaarden voor de kaarten.
  • Omdat we nog niet weten hoe groot de belangstelling zal zijn voor de kaarten zeggen we voor nu: als je wordt uitgeloot voor een wedstrijd, kun je dat jaar verder niet meeloten. Wel is het raadzaam om je te blijven inschrijven want de animo zal per wedstrijd verschillen en het is zonde om de kaarten te laten liggen.
  • Inschrijven doe je door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Programma
Er staan mooie thuiswedstrijden op het programma. Let op: de wedstrijden kunnen verplaatst worden onder autoriteit van de KNVB.

En bekerwedstrijden?
In 2014 en 2015 haalde PEC Zwolle de finale van de KNVB beker. In 2014 won PEC deze met een historische 1-5 overwinning op Ajax, maar in 2015 ging de finale verloren tegen een veel beter spelend FC Groningen. Daarmee is PEC Zwolle een echte cupfighter zoals ze eerder al lieten zien. De KNVB beker of Amstel Cup is een aparte competitie naast de reguliere competitie. De wedstrijden hiervoor vallen niet onder de seizoenskaarten. Wel is het mogelijk om met de kaarten met voorrang in de voorverkoop de wedstrijden te bezoeken als seizoenkaarthouder. Wil je dit, geef dat ook via het onderstaande aanmeldformulier door. Indien er door meer mensen belangstelling is voor deze wedstrijden zal ook hier een loting de doorslag geven.

Voorwaarden

    • Bij verlies van de seizoenskaarten zal het bedrag van een nieuwe kaart bij u in rekening gebracht worden.Tevens zullen de kosten van eventuele losse entreekaarten die dan gekocht moeten worden voor de volgende wedstrijd ook bij u in rekening gebracht worden indien de nieuwe kaart niet op tijd binnen is.
    • Bij inname van de kaart door ongewenst of ongepast gedrag in en om het stadion zullen de kosten door PEC Zwolle en door PV Santé op u worden verhaald. De PV is dan genoodzaakt om de volledige kosten van de seizoenskaart bij u rekening te brengen: 214 euro per kaart.

Aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Hebt u nog vragen? Neem dan contact op met Peter Veenstra. Namens PV Sante heel veel voetbal plezier!