KLIK HIER VOOR HET VOETBALSCHEMA VAN DE THUISWEDSTRIJDEN VAN ZWOLLE

Vanaf dit seizoen heeft PV Santé twee seizoenskaarten voor PEC Zwolle , Fc Groningen en Heerenveen. Bij elke wedstrijd kunnen twee PV-leden (gratis!) zijn.

Hoe werkt het?ProgrammaVoorwaardenAanmelden

Hoe werkt het?

 • We hebben twee seizoenskaarten voor PV-leden kunnen hier gratis gebruik van maken, en mogen een introducee meenemen
 • Je kunt je per wedstrijd inschrijven voor twee personen.
 • Uit alle aanmeldingen word vervolgens geloot (en een reserve, als de eerste plotseling niet zou kunnen). Je krijgt ongeveer een week van tevoren bericht als de kaarten voor jou zijn. Vanwege de grote belangstelling is het niet mogelijk om op iedereen te reageren. Je krijgt geen bericht als je de kaarten niet hebt gewonnen.
 • Ben je de gelukkige, dan krijg je van PV Santé de seizoenskaarten mee voor deze wedstrijd. Lever deze zo snel mogelijk na de wedstrijd weer in!
 • Inschrijven doe je door te mailen naar voetbal@pvsante.nl

Programma
Er staan mooie thuiswedstrijden op het programma. Let op: de wedstrijden kunnen verplaatst worden onder autoriteit van de KNVB.

En bekerwedstrijden?
In 2014 en 2015 haalde PEC Zwolle de finale van de KNVB beker. In 2014 won PEC deze met een historische 1-5 overwinning op Ajax, maar in 2015 ging de finale verloren tegen een veel beter spelend FC Groningen. Daarmee is PEC Zwolle een echte cupfighter zoals ze eerder al lieten zien. De KNVB beker of Amstel Cup is een aparte competitie naast de reguliere competitie. De wedstrijden hiervoor vallen niet onder de seizoenskaarten. Wel is het mogelijk om met de kaarten met voorrang in de voorverkoop de wedstrijden te bezoeken als seizoenkaarthouder. Wil je dit, geef dat ook via het onderstaande aanmeldformulier door. Indien er door meer mensen belangstelling is voor deze wedstrijden zal ook hier een loting de doorslag geven.

Voorwaarden

  • Bij verlies van de seizoenskaarten zal het bedrag van een nieuwe kaart bij u in rekening gebracht worden.Tevens zullen de kosten van eventuele losse entreekaarten die dan gekocht moeten worden voor de volgende wedstrijd ook bij u in rekening gebracht worden indien de nieuwe kaart niet op tijd binnen is.
  • Bij inname van de kaart door ongewenst of ongepast gedrag in en om het stadion zullen de kosten door PEC Zwolle en door PV Santé op u worden verhaald. De PV is dan genoodzaakt om de volledige kosten van de seizoenskaart bij u rekening te brengen
  •  

Aanmelden

Hebt u nog vragen? Mail dan met voetbal@pvsante.nl 

 

Namens PV Sante heel veel voetbal plezier!