Klik hier voor het voetbalschema van de thuiswedstrijden van FC Groningen

PV Santé heeft twee seizoenskaarten voor FC Groningen (en ook voor sc Heerenveen en PEC Zwolle). Bij elke wedstrijd kunnen twee PV-leden (gratis!) zijn.

Hoe werkt het?ProgrammaVoorwaardenAanmelden

Hoe werkt het?

*)We hebben twee seizoenskaarten voor PV-leden kunnen hier gratis gebruik van maken, en mogen een introducee meenemen

*)Je kunt je per wedstrijd inschrijven voor twee personen.

*)Uit alle aanmeldingen word vervolgens geloot (en een reserve, als de eerste plotseling niet zou kunnen). Je krijgt ongeveer een week van tevoren bericht als de kaarten voor jou zijn. Vanwege de grote belangstelling is het niet mogelijk om op iedereen te reageren. Je krijgt geen bericht als je de kaarten niet hebt gewonnen.

*)Ben je de gelukkige, dan krijg je van PV Santé de seizoenskaarten mee voor deze wedstrijd. Lever deze zo snel mogelijk na de wedstrijd weer in!

*)Inschrijven doe je door te mailen naar voetbal@pvsante.nl

 

Programma
Let op: de wedstrijden kunnen verplaatst worden onder autoriteit van de KNVB.

En bekerwedstrijden?
In 2015 haalde FC Groningen de finale van de KNVB beker en won deze met een historische 0-2 overwinning op PEC Zwolle. Daarmee is de FC een echte cupfighter geworden. De KNVB beker of Amstel Cup is een aparte competitie naast de reguliere competitie. De wedstrijden hiervoor vallen niet onder de seizoenskaarten. Wel is het mogelijk om met de kaarten met voorrang in de voorverkoop de wedstrijden te bezoeken als seizoenkaarthouder. Wil je dit, geef dat ook via het onderstaande aanmeldformulier door. Indien er door meer mensen belangstelling is voor deze wedstrijden zal ook hier een loting de doorslag geven.

Voorwaarden

  • Bij verlies van de seizoenskaarten zal het bedrag van een nieuwe kaart bij u in rekening gebracht worden.Tevens zullen de kosten van eventuele losse entreekaarten die dan gekocht moeten worden voor de volgende wedstrijd ook bij u in rekening gebracht worden indien de nieuwe kaart niet op tijd binnen is.
  • Bij inname van de kaart door ongewenst of ongepast gedrag in en om het stadion zullen de kosten door de FC en door PV Santé op u worden verhaald. De PV is dan genoodzaakt om de volledige kosten van de seizoenskaart bij u rekening te brengen

Aanmelden

Hebt u nog vragen? Mail dan met voetbal@pvsante.nl

Namens PV Sante heel veel voetbal plezier
Afbeeldingen: FCGroningen.nl