Verhuur barbecues en statafels

Henk en Dennis

Henk en Dennis

Hebt u een feestje? PV Santé verhuurt gasbarbecues en statafels aan haar leden. De gasbarbecues kosten € 10,00 per stuk (inclusief gas) en de statafels € 2,50 per stuk, contant betalen bij het ophalen. Wij gaan ervan uit dat het gehuurde schoon en compleet wordt ingeleverd, het gebruik van de barbecue en gasflessen is voor eigen risico. Gebruik voor commerciële doeleinden is niet toegestaan! Bij huur van de barbecues en/of statafels gaat u akkoord met de voorwaarden.

Verhuur is alleen voor PV-leden. Bent u geen lid van de PV maar werkt u wel in een van onze huizen, dan kunt u ook van onze dienst gebruik maken, maar betaalt u een hoger tarief:  voor niet-leden kosten de gasbarbecues € 15,00 per stuk (inclusief gas) en de statafels € 5,00 per stuk. Er wordt niet verhuurd aan andere mensen.

De verhuur wordt gedaan door Henk Swiers en Dennis Dekker van de huishoudelijke dienst. Gebruik deze link om een mail te sturen met uw reservering, of mail zelf naar huishoudelijkonderhoud@treant.nl. Vermeld in uw mail:
– uw naam, adres, werkplek en uw telefoonnummer (zowel werk als privé)
– of u lid bent van de PV
– de datum waarop u de BBQ/statafel nodig hebt
– het aantal barbecues en/of
– het aantal statafels.

Klik hier voor meer informatie over de procedure voor verhuur van de BBQ’s.