Na Berlijn, Parijs, Brussel, Gent & Brugge, Trier, Lake District, Romantische Strasse, Normandië, Kopenhagen & Malmo, Halle, Leipzig & Dresden, Zuid-Engeland, Praag, Champagnestreek en Barcelona heeft de PV voor 2016 een buitenlandse reis naar Londen samengesteld.

Bekijk de foto’s of lees een terugblik van de deelnemers.

ProgrammaKostenAanmeldingAandachtspunten

London – Foto: Pablo Fernandez

Londen, of London op z’n Engels, is de trotse hoofdstad van Groot-Brittannië. De schitterende stad vol met tradities wekt herinneringen op aan een roemrijk verleden. De typisch zwarte taxi’s en de bobby’s bepalen het gezellige stadsbeeld.
Winkelen in Oxford Street of bij Harrods, varen op de Theems, een bezoek brengen aan Buckingham Palace, het altijd drukke Piccadilly Circus bekijken, uw horloge gelijk zetten met de Big Ben, London is the place to be!

Programma

Londen - Foto: Tim Morris

Londen – Foto: Tim Morris

Dag 1: donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag/bevrijdingsdag)

We vertrekken om 06.00 uur vanaf de Luwte en rijden naar Partycentrum De Gouden Leeuw in Terheijden. Hier krijgt u een kop koffie met iets lekkers namens de PV aangeboden. Wij adviseren u een lunch mee te nemen voor onderweg. Na deze stop rijden we naar de boot voor de overtocht naar Engeland. We rijden door naar Londen. Uiteraard zullen we onderweg enkele stops maken.

Na een kennismaking met Londen rijden we door naar het Ramada London North M1 hotel.
Hier verblijven we de komende drie nachten. ’s Avonds zullen we gezamenlijk dineren in het hotel. De avond is ter vrije besteding.

Dag 2: vrijdag 6 mei
Nadat u hebt kunnen genieten van een ontbijtbuffet vertrekken we naar Londen. Bij aankomst in de stad maken we een stadsrondrit onder leiding van een Nederlandstalige gids. Per touringcar maken we een ontdekkingstocht langs de verschillende bezienswaardigheden waaronder de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en St. Pauls Cathedral. U bekijkt het altijd drukke Piccadilly Circus, Trafalgar Square, de beroemde winkelstraten Regent Street en Oxford Street en Downing Street. U heeft een vrije lunch en kunt de middag naar eigen idee doorbrengen. ’s Avonds zullen we gezamenlijk dineren in het hotel. De avond is ter vrije besteding.

Dag 3: zaterdag 7 mei
Deze morgen zullen wij een uitstapje maken naar het plaatsje Windsor. Vooral bekend is Windsor Castle, de officiële residentie van de Koningin. Windsor Castle is het kasteel dat het langst in gebruik is ter wereld en fungeert momenteel als werkpaleis. Ook vindt u hier de St. George’s Chapel, gebouwd in de 14e eeuw en bekend om de vele koninklijke huwelijken die hier gesloten zijn. In de middag rijdt u terug naar Londen en wordt u naar Harrods gebracht, hét warenhuis dat u absoluut niet mag missen tijdens uw trip! U heeft een vrije lunch en kunt deze middag naar eigen idee doorbrengen. ’s Avonds zullen we gezamenlijk dineren in het hotel. De avond is ter vrije besteding.

Windsor Castle - Foto: Jean-Marc Astesana

Windsor Castle – Foto: Jean-Marc Astesana

Canterbury Cathedral – Foto: Les Haines

Dag 4: zondag 8 mei
Alweer onze laatste dag. Na het ontbijt pakken we de koffers in de bus. In de ochtend rijden we naar de middeleeuwse stad Canterbury. U kunt de interessante bezienswaardigheden van Canterbury, waaronder de middeleeuwse steegjes met wevershuisjes van vroegere pelgrims, de historische King’s School en natuurlijk de beroemde kathedraal bekijken. De lunch is op eigen gelegenheid.
Hierna rijden we terug naar Nederland. We zullen de overtocht met de shuttletrein maken.
Onderweg zullen we natuurlijk enkele stops maken en zoals u van ons gewend bent sluiten we af met een afscheidsdiner bij partijcentrum de Gouden Leeuw in Terheijden. We verwachten omstreeks 22.00 uur terug te zijn in Hoogeveen. Hiermee is dan een eind gekomen aan een reis waarin u vele indrukken heeft opgedaan en waar u hopelijk met veel plezier aan terug zult denken.

Kosten
Kosten voor PV-leden en inwonende gezinsleden of een pv-lid met 1 introducee: € 375,- per persoon. Deelnamekosten voor een eenpersoonskamer bedragen € 380,-.
De PV biedt u de mogelijkheid om dit in twee termijnen te betalen. Na bevestiging van deelname dient u binnen 4 weken 50% van de deelnamekosten over te maken. Het restantbedrag dient uiterlijk 15 januari 2016 op de rekening van PV-Santé te zijn overgeboekt: NL26ABNA0574330690 t.n.v. PV-Santé o.v.v. uw naam en bevestigingsnummer.

Big Ben - Foto: jesuscm

Big Ben – Foto: jesuscm

Inbegrepen:
• Koffie met iets lekkers/glaasje fris op de heenreis
• Drie overnachtingen in hotel Ramada London North M1, incl. ontbijt en diner
• Gids in de bus op dag 2
• Afscheidsdiner op terugreis.

Niet inbegrepen:
• Overige maaltijden en consumpties
• Overige excursies.

Aanmelden
Aanmelden is niet meer mogelijk.
Wilt u mee met deze reis, vul dan het aanmeldformulier in en lever het in vergezeld van kopie van legitimatiebewijs bij Riek Fictorie (brievenbus van de PV). Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

Enkele aandachtspunten
• Indien u zich terug trekt nadat uw boeking administratief is verwerkt, zijn wij genoodzaakt € 25,- administratiekosten in rekening te brengen.
• Na opgave wordt u ingedeeld in een bus. Het is niet toegestaan om tijdens deze vier dagen onderling van bus te ruilen.
• Het wordt een indrukwekkend en vermoeiend programma, wat naar mening van de personeelsvereniging niet geschikt is voor jonge kinderen. U dient u in te stellen op lange reistijden.
• Het is niet toegestaan om tijdens het ontbijt in het hotel een lunchpakket te maken. Mocht u hier belangstelling voor hebben kunt u dit zelf via de receptie bestellen en afrekenen.
• Het is niet toegestaan in de bus te roken.
• Deze reis valt onder de Stichting Garantiefonds Reisgelden.
• Reis- en annuleringsverzekering is verplicht. U dient dit zelf te verzorgen.
• Bij het voortijdig uit dienst treden dient tijdig contact opgenomen te worden met de voorzitter.
• Zorg voor een geldig legitimatiebewijs (paspoort of identiteitsbewijs).
• Zorg voor eventueel een lunchpakket voor onderweg.
• Voor vertrek ontvangt u een mobiel telefoonnummer van de PV, zodat u tijdens deze trip altijd een bestuurslid kunt bereiken.
• De buschauffeur is permanent aanspreekbaar bij problemen.
• Per bus is er een contactpersoon namens het bestuur van de personeelsvereniging aanwezig.
• Wij reizen met Boerhof Reizen, Kleine Oever 4, 7941 BK Meppel, 0522 – 253000.
• Bij calamiteiten is Dhr. Boerhof permanent aanspreekbaar.
• Maximaal 100 personen (dus 2 bussen).
• Wijzigingen onder voorbehoud.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Riek Fictorie, tel. 0528 – 286 554 of b.g.g. 0528- 267 097 (thuis) of via de e-mail: fictorie.r@zorgpalet.nl (bij voorkeur via de mail).

The London Eye - Foto: edwademd

The London Eye – Foto: edwademd